skip to Main Content

Start een nieuwe werkgroep!

Binnen de dorpscoöperatie zijn al diverse werkgroepen actief bezig met zaken als:

  • Onderhoud van het NAM park
  • Onderhoud van het kerkhof
  • Veilig verkeer
  • Communicatie
  • Zorg (Noabershús)

In het verleden hebben deze werkgroepen veel bereikt door zich één dag per week in te zetten voor het dorp en ze gaan nog steeds met volle kracht vooruit. Het dorp is immers nooit af! Naast de bestaande werkgroepen wil de dorpscoöperatie de komende tijd ook de volgende werkgroepen graag uitbreiden: Communicatie en Zorg.

  • De werkgroep communicatie

Het is belangrijk dat alles waar de dorpscoöperatie zich mee bezighoudt ook wordt verteld aan de inwoners. Dit doet de werkgroep communicatie. Onder communicatie valt bijvoorbeeld het schrijven van berichten in de krant  en op social media en het onderhouden van onze website.

  • Voetbalclub DVC ‘59

De kleedhokken van de voetbalvereniging moeten hoognodig worden aangepakt. Hierover wordt overlegd met de gemeente. De dorpscoöperatie help waar mogelijk. Het damesteam zal haar eigen kleedruimte krijgen en de kleedkamers moeten nodig opgeknapt worden.

jan-wever

Begraafplaats
Jan Wever
begraafplaats@dcnd.nl

Ledenvoordelen

Voor ieder nieuw lid ligt er een leuke attentie klaar in Dorpshuis De Klink. Leden krijgen ook de maandelijkse nieuwsbrief per e-mail toegezonden zodat u overal van op de hoogte wordt gehouden. En tenslotte zal er jaarlijks een barbecue worden georganiseerd die gratis toegankelijk is voor leden. Aarzel dus niet en meld u vandaag nog aan!

Wilt u meehelpen? Meld u dan aan!

Wilt u het werk van de dorpscoöperatie steunen? Meld u dan gratis aan! Dan kunt u meepraten, lid van een werkgroep worden of zelfs uw eigen werkgroep oprichten

Ja, natuurlijk meld ik me GRATIS aan als lid!

Voor- en achternaam *

Adres *

Postcode/plaats *

Email *

Telefoon *

Back To Top